Xiaomi Mi Watch Lite black

49.90
TD10402
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Με οθόνη Vivid AMOLED 1.64", Quick-Workout Animations και 10 ημέρες ζωή μπαταρίας.

Οθόνη
Με μια ορθογώνια οθόνη AMOLED 1,64" και ανάλυση HD 280 x 456, το Huawei Watch Fit προσφέρει μια εξαιρετικά καθαρή και ευρεία εμπειρία προβολής. Η ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας προσφέρει καλύτερη προβολή στο φως του ήλιου, ενώ τα έξι πρόσωπα ρολογιού Always-On σας επιτρέπουν να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ και διάθεση κάθε ημέρα.


Ανανέωσε το καθημερινό σου στυλ
Εξατομικεύσεις της θεματολογίας του ρολογιού για να ταιριάζει με την καθημερινή σας εμφάνιση. Υπάρχουν πολλά εκπληκτικά πρόσωπα ρολογιών στο Watch Face Store για να διαλέξετε. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας, με οποιαδήποτε φωτογραφία από το κινητό.


Προσαρμοσμένο για την ευκολία σας
Τώρα οι λειτουργίες που έχουν προτεραιότητα για εσάς, μπαίνουν στο πρόσωπο ρολογιού και μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα. Αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, όπως ο καιρός, ο καρδιακός ρυθμός, τα βήματα, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και άλλα, μπορείτε να επιλεχθούν και να τοποθετηθούν στη θέση που θέλετε.


Ελαφρύτερη σχεδίαση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Το λεπτό και ελαφρύ Huawei Watch Fit συνδυάζει την αναβαθμισμένη απόδοση της μπαταρίας με τα μόλις 21 γραμμάρια βάρους, καθιστώντας το ιδανικό για όλη τη μέρα. Με τη διπλή αρχιτεκτονική chipset και τους αλγόριθμους εξοικονόμησης ενέργειας, αυτό το ρολόι μπορεί να διαρκέσει για 10 ημέρες. Με την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, το ρολόι μπορεί να σας υποστηρίξει μια ολόκληρη μέρα με μόνο 5 λεπτά φόρτισης.


Ένας Personal Trainer στο ρολόι σας
Ξεκινήστε την προπόνηση ανά πάσα στιγμή με το Huawei Watch Fit και απαλλαγείτε από την αναζήτηση βίντεο επίδειξης προπόνησης. Αυτό το ρολόι παρέχει 12 είδη γρήγορης προπόνησης με κινούμενα σχέδια όπως Exercise at Work, Full-Body Stretch, Ab ripper και περιλαμβάνει 44 τυπικές επιδείξεις κίνησης.


96 Λειτουργίες προπόνησης
Το Huawei Watch Fit παρέχει ακριβείς μετρήσεις προπόνησης σε πραγματικό χρόνο για 11 επαγγελματικές αθλητικές λειτουργίες, όπως τρέξιμο, κολύμπι και ποδηλασία. Οι 85 προσαρμοσμένες λειτουργίες προπόνησης σας επιτρέπουν να απελευθερώσετε τις δυνατότητές σας, είτε ασχολείστε με τη γιόγκα είτε την προπόνηση υψηλής έντασης. Το ρολόι παρακολουθεί επίσης τον καρδιακό ρυθμό σε πραγματικό χρόνο, τις θερμίδες και τη διάρκεια της προπόνησης.


Βρείτε τον καλύτερο ρυθμό σας
Με ενσωματωμένο αισθητήρα GPS, 5 ATM, αλγόριθμο καρδιακού ρυθμού AI, αλλά και καινοτόμους αισθητήρες, το Huawei Watch Fit είναι κατασκευασμένο για όλους τους τρόπους που ασκείστε. Αυτό το ρολόι σας βοηθά να προπονήστε καλύτερα παρέχοντας μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο, αξιολογήσεις επιστημονικής εκπαίδευσης και επαγγελματική καθοδήγηση.


Έξυπνος συνεργάτης με προηγμένες δυνατότητες
Το Huawei Watch Fit είναι σε θέση να αναγνωρίσει τον τύπο προπόνησης και να σας υπενθυμίσει να αρχίσετε να το παρακολουθείτε. Είτε τρέχετε είτε κολυμπάτε, μπορεί να παρακολουθεί τις ακριβείς μετρήσεις προπόνησης που χρειάζεστε. Αφού τελειώσετε, μπορείτε να δείτε πιο λεπτομερείς μετρήσεις, επαγγελματική ανάλυση και επιστημονική καθοδήγηση στην εφαρμογή Huawei Health.


Κατασκευαστής
Huawei
Χαρακτηριστικά
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Χρώμα
Μαύρο
Μέγεθος Οθόνης
1,64 "
Ανάλυση Οθόνης
456x280 pixels
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Οθόνη Αφής
Ναι
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης
4 GB
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android
iOS
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth
Δυνατότητες & Λειτουργίες
Δυνατότητες
Δόνηση
Λειτουργίες
Αναγνώριση Κλήσεων
Ειδοποίηση Εφαρμογών
Εναλλάξιμο Λουράκι
Ναι
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο
Κολύμβηση
Πεζοπορία
Ποδηλασία
Τρέξιμο
Ειδικά Χαρακτηριστικά
Αισθητήρες
GPS
Βηματόμετρο
Επιταχυνσιόμετρο
Θερμιδομετρητής
Καρδιακών Παλμών
Οξύμετρο
Παρακολούθηση 'Υπνου
Set (Με ζώνη καρδιακών παλμών)
Όχι
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα
Μπαταρία
Διάρκεια Αναμονής
10 ημέρες
Διαστάσεις
Βάρος
21 gr

MPN:
40-46-8355
Μάρκα:
Xiaomi